Despre noi

Suntem mai aproape de tine, iar tu mai aproape de fericire!

In apropiere de Bucuresti, intr-un cadru natural de exceptie, incepe povestea noastra – Domeniul Gruiu. Acolo unde natura isi deapana armonia in liniste, totul se impleteste intr-o atmosfera de basm.

Lacul, ferma, taverna si amfiteatrul, vin sa imbratiseze cele mai frumoase evenimente din viata. Fie ca vorbim de nunta, botez, aniversari sau petreceri corporate, suntem gata sa satisfacem orice dorinta.

Domeniul Gruiu este suficient de aproape de Bucuresti cat sa nu iti pierzi entuziasmul pe drum, dar indeajuns de departe pentru a lasa grijile in urma. Vei regasi aici o locatie in care orice eveniment devine proiectul nostru de suflet, astfel ca la final sa iti iei ramas bun de la noi cu zambetul pe buze.

Intregul domeniu poate deveni gazda primitoare pentru nunta visata, pentru botezul emotionant al copilului tau, pentru o aniversare speciala sau pentru orice alt tip de eveniment la care te-ai gandit. 

rafalea-cut

Rafaela Grigore

Event planner

Cele mai frumoase momente din viata ta merita o sarbatoare pe masura. Acum, poate mai mult ca oricand, am invatat cu totii cat de important este sa ne bucuram impreuna cu oamenii dragi. Unde ai putea intalni cu adevarat bucuria daca nu intr-un loc cu respect pentru natura, in care autenticul se imbina cu modernul, unde preparatele delicioase iti desavarsesc o experienta unica.

Citeste mai multe despre noi
citeste review-urile
clientilor nostri
facebook.com